Bestellen bij Manchetknopen.be

Bestellen bij Manchetknopen.be gebeurt veilig en snel. U kunt dit doen dmv het aanmaken van een account of met een fast-checkout (zonder een account). Alles wat wij doen bij Manchetknopen.be is gericht op onze 100% klanttevredenheidsgarantie en daardoor zult u als klant onze goede service en het eenvoudig bestelproces zeker waarderen. Onderstaand treft u verkort overzicht van onze antwoorden op veel gestelde vragen van klanten aan.

Betalen
Bij ons kunt u gemakkelijk en veilig betalen met de volgende betaalopties: Ideal, Visa Mastercard, PayPal, Mister Cash, Sofort Banking en door middel van Overschrijving.De betalingsafhandeling gebeurt door Multisafepay en gebeurt via een beveiligde SSL verbinding.

Verzenden 
Manchetknopen.be verpakt uw aankoop in een stevige verpakking. Wij verzenden nationaal alsmede Internationaal en hanteren hiervoor slechts een kleine verzendbijdrage.

Verzendbijdrage
Wij berekenen EUR 4,95 aan verzendbijdrage voor bestellingen binnen België..
Voor zendingen naar Nederland, Duitsland, Frankrijk en Engeland rekenen wij EUR 4,95 per zending. 

Levertijden
De meeste producten leveren wij uit voorraad. Producten die op voorraad zijn worden normaliter binnen een werkdag verstuurd.

Retourneren
Mocht een artikel niet aan uw verwachting voldoen, dan kan het artikel binnen 14 dagen geretourneerd worden en ontvangt u het aankoopbedrag terug minus de aankoopverzendkosten.