Betalen bij Manchetknopen.be

Het betaalproces verloopt via onze betalingsprovider MultiSafePay. Zij faciliteren de gehele betalingsafhandeling. Vanzelfsprekend laten wij het betaalproces via een beveiligde SSL verbinding verlopen. Bij Manchetknopen.be kunt u op de navolgende manieren makkelijk, veilig en snel betalen:

Mister Cash
Deze betaalmethode is geschikt voor klanten met een Belgische bankrekening. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving.

AfterPay – Achteraf betalen (België) 
AfterPay voert voor Manchetknopen.be het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u uw betaaloverzicht van AfterPay via de online omgeving MijnAfterPay kunt inzien en betalen. AfterPay houdt u daarnaast op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

VISA, Mastercard en MAESTRO
U betaald met uw creditcard, hieraan zijn geen extra kosten verbonden

PayPal
U kunt makkelijk bij ons betalen met PayPal, hieraan zijn geen extra kosten verbonden

Sofort Banking
Deze wijze van betalen sluit aan bij klanten in het bezit van een Duitse bankrekening.

Ideal
Deze betaalmethode is geschikt voor klanten met een Nederlandse bankrekening

Overschrijving
U kunt het totaalbedrag overmaken onder vermelding van uw bestelnummer. In dit geval gaan wij tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Het duurt ongeveer 5 werkdagen voordat een overschrijving door de bank verwerkt is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de site vermeld staan. Voor betalingen vanuit het buitenland, dient het BIC en IBAN nummer gebruikt te worden. 

IBAN : NL29 RABO 0308 8193 06 ( t.n.v. GÆV Dutch Design®)
BIC   : RABONL2U 

Op verzoek kunnen Zakelijke bestellingen uiteraard op factuurbasis geleverd worden met een betalingstermijn van 14 dagen.