Maatwerk manchetknopen bij Manchetknopen.be

Maatwerk mogelijk vanaf 1 set

Wij denken heel graag met u mee als u op zoek bent naar een passende set Manchetknopen voor uw Trouwdag of Jubileum. Maar ook voor relatiegeschenken bent u bij ons aan het juiste adres. Vanaf één set kunnen we al maatwerk voor u verzorgen.

Manchetknopen met een verenigings- of bedrijfslogo zijn een mooi geschenk om uit te reiken aan uw leden of relaties. Uniek in Nederland is dat wij in-house alle benodige apparatuur hebben staan, zowel het ontwerp alsook de uitvoering vindt dus plaats in Waddinxveen, met als resultaat een snel geleverd en prachtig eindprodukt

Graveren van Manchetknopen geheel naar uw ontwerp

Uw bedrijfslogo kunnen we graveren in Manchetknopen, zonder extra kosten helpen onze ontwerpers u om uw opdracht voor te bereiden, uiteraard ontvangt u zonder kosten een digitale proefdruk zodat u het eindresulaat eerst kunt beoordelen. Uiteraard bent u bij ons van harte welkom vanaf één set Manchetknopen, maar ook grotere aantallen kunnen door ons snel en vakkundig gegraveerd worden. De graveerbare manchetknopen zijn door Manchetknopen.com zelf ontwikkeld en gemaakt van een speciale legring die niet gevoelig is voor invloeden van buitenaf.
Uw ontwerp kan ook uitgevoerd worden in Echt Zilver, 925/1000 Sterling Zilver, uiteraard voorzien van een certificaat en een merkteken.

Doming Manchetknopen

Wij werken met zeer hoogwaardige materialen, deze speciale hars is zéër helder, krasvast en UV bestendig dus ook na vele jaren zal uw foto, logo of tekst nog even mooi ziijn. Vanaf 1 set kunnen wij uw persoonlijke set al maken, maar ook grotere aantallen kunnen binnen drie werkdagen geleverd worden. Ons Team helpt u heel graag bij het maken van een keuze uit de vier basisvormen. Uniek is dat wij vier verschillende kleuren mechanieken hebben, zo heeft u dus een set Manchetknopen die perfect aansluit bij het ontwerp.

Bewaarboxen op maat

Wilt u uw persoonlijke set extra mooi verpakken, wij kunnen direct een mooi cadeau doosje leveren die aansluit bij uw ontwerp. De prijs voor één gepersonaliseerde bewaarbox is € 4,95 incl. BTW. Levertijd plm. één tot twee werkdagen.
Uiteraard kunnen we uw verpakking ook laten bedrukken, de levertijd bedraagt dan plm. 14 dagen.

Bent u geïnteresseerd in een van deze mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op. Na onderling overleg wordt bekeken welke mogelijkheid voor u het meest passend is. Aan de hand van uw persoonlijke wensen stellen wij een offerte op maat voor u op.

We zijn u graag van dienst!

Team Manchetknopen.com

T +31 182 820 205